keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Talviturkin heitto PohjanmeressĂ€đŸ’Š

Viikonlopuksi oli luvattu Hollannissa niin harvinaista kaunista ja aurinkoista kesĂ€istĂ€ keliĂ€, ettĂ€ pÀÀtimme lĂ€hteĂ€ lauantaina hieman biitsille ottamaan aurinkoa☀. VuokraisĂ€ntĂ€mme ehdotuksesta lĂ€hdimme Pohjanmeren rannalla sijaitsevalle Zandvoort Strandille. Muutama muukin oli pÀÀttĂ€nyt tehdĂ€ sen, enkĂ€ yhtÀÀn ihmettele! Ja koska tosiaan ollaan Hollannissa - en olisi ikinĂ€ uskonut olevani tÀÀllĂ€ KOSKAAN MISSÄÄN hiekkarannalla...en tosiaan! Eli koettavahan se oli! Kohteeseen pÀÀstyĂ€mme, hetken simpukan kuoria kerĂ€ttyĂ€ni (tylsĂ€ tapani aina kun siihen mahdollisuus😆) ja hetken aurinkoa otettuamme arvoimme kumpi menee ensin aaltoihin...No minĂ€ "vanhana avantouimarina" rohkaistuin ensimmĂ€isenĂ€ ja pulahdin Pohjanmeren kovin hiekkaisiin aaltoihin. Merivesi ei ollut ollenkaan niin kylmÀÀ kuin olisi voinut kuvitella tĂ€hĂ€n aikaan vuodesta, mutta yhtĂ€ suolaista kuin sen kuuluu ollakin...
Emme viihtyneet rannalla kovinkaan kauaa, sillÀ kumpikaan meistÀ ei erityisemmin nauti suurista ihmismassoista. NiinpÀ pÀÀtimme lÀhteÀ paluumatkalle tehden pikapysÀhdyksen Haarlemissa. Söimme siellÀ maukkaat turkkilaiset pizzat ja hyppÀsimme seuraavaan Buiteniin menevÀÀn junaan. Jatkoimme sitten toki sÀÀstÀ ja auringosta nauttien vielÀ kotikonnuilla lÀhipuistossa pienellÀ piknikillÀ juustoineen ja leikkeleineen...ah!!!
PientĂ€ kuittailua tuli maanantaina harjoittelupaikassa, ettĂ€ hieman punoitat auringon jĂ€ljiltĂ€, mutta onneksi oli kuitenkin ollut kĂ€ytössĂ€ aurinkorasvaa, jonka olin rahdannut mukaani suuressa toiveikkuudessani😂.

 Zandvoort Strand

SiellÀhÀn minÀ....

PikapyrÀhdyksen katunÀkymÀÀ Haarlemista


Sunnuntaina sitten nautimmekin ihanan vapaasta oleilusta...Tosin olimme pÀÀttĂ€neet tekevĂ€mme seuraavan viikon harjoittelupaikassani vietettĂ€vÀÀ Suomi-pĂ€ivÀÀ varten karjalanpiirakoita (Lue: riisipiirakoita ;)). Olimme keittĂ€neet riisipuuron valmiiksi edellisenĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€, mikĂ€ helpotti tekemistĂ€. Voi sanoa, ettĂ€ työ sujui meiltĂ€ "kuin tyttöjen tanssi", sillĂ€ olimmehan molemmat tehneet niitĂ€ aikaisemminkin ja yhteistyömme sujuu kyllĂ€ muutoinkin aina loistavasti😇! Majoituspaikkamme uuni vain ei paistanut aivan niin hyvin kuin oltaisiin haluttu, mutta ovatpahan astetta terveellisempiĂ€... Tarjosimme lĂ€mpimĂ€n piirakan "voin" kera vuokraisĂ€nnĂ€llemmekin, joka taisi jopa ihan pitÀÀ mausta ;). 



VielÀ munavoita pÀÀlle niin avot!!!


Japanin kirsikkapuut ovat tÀÀllÀ tÀydessÀ ihanassa kukassaan.


Piirakanleivontaurakan jĂ€lkeen lĂ€hdimme reppu ja vesipullot mukana kiertelemÀÀn paikallisia kĂ€velyreittejĂ€ ja istuskelemaan puistoalueille. Oli ihana vain olla, höpötellĂ€ ja kerĂ€illĂ€ voimia tulevaan viikkoon. Niin...tulevaan ja viimeiseen viikkoon tÀÀllĂ€đŸ˜ł...on se vain tuo aika mennyt kuin siivillĂ€! Iso repullinen uusia kokemuksia rikkaampana ja lissee vielĂ€ tulloo...Viimeisen viikon tunnelmia seuraavissa tarinoissa! Siihen saakka hey hey🙋!

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti