sunnuntai 1. huhtikuuta 2018


Niin kauan kuin muistan, on mieleni tehnyt päästä joskus ulkomaille joko töihin tai opiskelemaan. Nyt kun siihen vihdoin näin viidenkympin lähestyessä tarjoutui mahdollisuus - näin työharjoittelun merkeissä - niin ei voinut kuin tarttua tilaisuuteen... Oma kielitaito hieman jännittää, mutta sitähän sinne lukemattomien muiden avartavien kokemusten lisäksi ollaan menossa kehittämään :). Pidän uusista kokemuksista ja tämä jos mikä on juuri sellainen!

Olen lähdössä onneksi ihanan opiskelukaverini Vuokon kanssa, joten lähtö on siltä osin hieman helpompaa. Tulemme asumaan saman katon alla Almeren kaupungissa, mutta emme kuitenkaan harjoittele samassa paikassa.  Asuntomme sijaitsee viehättävällä kadulla Almere Buitenin alueella. Matkaa Amsterdamiin asunnolta on reilu 30 km. Oma tuleva harjoittelupaikkani on Kwintesin toimintakeskus, josta tulen kertomaan myöhemmin lisää, kunhan ensin pääsen asioihin sisälle. Sen verran kuitenkin kerron, että sen asiakaskunta koostuu hyvin erilaisissa vaikeissa elämäntilanteissa olevista ihmisistä ja sieltä saa ohjausta ja tukea elämässä selviytymiseen.


No miksi juuri sitten Hollanti...alunalkaen oli ensisijaisena toivekohteena Espanja ja seuraavaksi Tanska. Näiden kahden tipahdettua pois vaihtoehdoista päätimme, että josko sitten tulppaaneistaan, tuulimyllyistään ja puukengistään kuuluisaan Hollantiin? Hyvä kohde myös siksi, että maa ei ole ennestään tuttu eikä sinne ehkä ihan pian olisi tullut mentyäkään.

Juuri tällä hetkellä on matkalaukku levällään ja samoin tavarat sen sisällä samassa jamassa :D...Huomenna lähtö! No tunnetusti olen viimetipan tyttö tällaisissa asioissa, joten eipä huolta. Vielä pestään loppuja matkalle lähteviä pyykkejä ja joitakin pieniä juttuja käytävä kaupasta hakemassa. Lähtöselvitys on sentään tehty ja passi pakattu lentoreppuun, että hyvällä mallillahan tämä;).  Hope so, että nukuttaisi hyvin ensi yönä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti